Bel voor een offerte naar:

06.81707746

Renovatie

Badkamer / toilet / keuken renovatie

Het renoveren van de badkamer staat bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Als u twee linkerhanden heeft en de klus niet zelf wilt klaren, is het vinden van de juiste vakmensen een uitdaging. Scenario's waarbij de verbouwing weken duurt en het hele huis op z'n kop staat, weerhoudt veel mensen ervan om de badkamer aan te (laten) pakken.

Opgeruimd resultaat

Toch nodigt een oude, vieze badkamer/keuken of toilet met weinig luxe niet uit om er lang in te vertoeven of in te ontspannen. FKB-bouw staat erom bekend netjes en geordend te werk te gaan zodat de badkamer-, toilet of keukenverbouwing vlot en voorspoedig verloopt en zo min mogelijk overlast veroorzaakt in de rest van het huis.

Van A tot Z

Een complete badkamer renovatie en installatie duurt gemiddeld een week of 3 afhankelijk van uw wensen en de afmeting van de ruimte. Wij werken samen met gekwalificeerde elektriciens en loodgieters, zodat de gehele renovatie inclusief installatie een aansluitingen via FKB-bouw geregeld kan worden.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij met succes al meerdere droombadkamers mogen maken in Oosterhout, Made, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Dongen en omgeving. Dit zelfde geldt overigens voor het renoveren van uw toilet of keuken. Bekijk hier recent opgeleverde renovaties.

Renovatie werkzaamheden aan:

  • Badkamer
  • Keuken
  • Toilet
  • Stucwerk
  • Wand- & tegelwerk
  • Metsel- & Voegwerk

Voor al uw badkamer, toilet en keuken renovaties in Oosterhout en omgeving, belt u naar FKB-bouw!