Bel voor een offerte naar:

06.81707746

Nieuwbouw

Aan- & verbouw

Heeft u aan- & verbouwplannen? Met de ruime ervaring van FKB-bouw bent u aan het juiste adres voor het aan- of verbouwen van uw huis, garage of schuur. Het verbouwen van uw keuken, toilet of badkamer of het aanbouwen van een erker, serre of bijkeuken is ons dagelijks werk. Wij verbouwen badkamers, toiletruimtes en keukens in Oosterhout, Made, Geertruidenberg, Raamsdonskveer, Dongen en Breda.

Stucwerk & sierpleisters

Het afwerken van wanden en plafonds is een vak apart. U kunt ervoor kiezen uw muren en plafonds glad te laten stucen. Er worden dan strakke en gladde wanden opgeleverd. Dit vereist veel kunde en ervaring van een stukadoor. Het glad stucen van muren en plafonds is een van ons specialismen.

U kunt er ook voor kiezen om een sierpleister aan te laten brengen. Met sierpleisters creëert u een eigentijdse wandafwerking. Sierpleisters zijn er in allerlei varianten, (korrelpleister of structuurpleister) en kunnen in alle kleuren worden aangebracht op binnen- en buitenmuren. Voor een perfect eindresultaat is een goede voorbereiding essentieel.

Wand- & vloertegelwerk

FKB-bouw verzorgt alle voorkomende tegelwerkzaamheden zoals het betegelen van badkamers, toiletruimtes, keukens, vloeren of terrassen. FKB-bouw werkt met de nieuwste technieken en heeft een brede productkennis. Wij zetten standaard de tegels op traditionele wijze maar kunnen ook bepaalde patronen leggen voor een eigentijds en creatief effect.

Nieuwbouw werkzaamheden:

  • Aan- & verbouw
  • Stucwerk & sierpleisters
  • Wand- & tegelwerk
  • Metsel- & Voegwerk

Voor al uw aan- & verbouwplannen in Oosterhout en omgeving, belt u naar FKB-bouw!